Burs Başvuru Süreci Hakkında Bilgilendirme

* Burs Başvuruları her yıl 15 Eylül / 30 Eylül tarihleri arasında sitemizden yapılmaktadır.

* Burslar geri ödemesizdir.

* Başvurular her yıl yenilenmektedir.

BURS BAŞVURU SÜRECİ:

* Online başvuru yaptıktan sonra durumunuz değerlendirilecek.

* Gelir seviyeniz uygun bulunursa EKİM AYI İÇİNDE ÖN BAŞVURUNUZ KABUL EDİLDİ MESAJI İLE  İSTENEN BELGELER ve BELGELERİN TESLİM EDİLME ŞEKLİ başvuru formuna yazdığınız telefon numarasına WhatsApp üzerinden bilgi gönderilecek. Bu sebepten dolayı Vakıfın telefon numarasını 0-542- 28 28 344 telefonunuza kaydetmeniz şarttır aksi halde bildirimleri alamayabilirsiniz, mağduriyet yaşanmaması için dikkatinizi rica ederiz.

* WhatsApp üzerinden istenen evraklar listesi gönderilecek. Evrakların teslim şartı belirtilecek.

* 01 KASIM Tarihinde Burs almaya hak kazanan öğrenciler. Vakfımız Sitesinden ilan edilecek ve WhatsApp üzerinden bilgi mesajı gönderilecektir.

Burs almaya Hak Kazanan Öğrencilere yapmaları gerekenler ayrıca WhatsApp üzerinden bilgi olarak gönderilecek

* BELGELERİN TESLİM EDİLMEMESİ HALİNDE BAŞVURUNUZ İPTAL EDİLİR.

* BELGELERİN EKSİKSİZ OLMASI ŞARTTIR, AKSİ HALDE BELGELER TESLİM ALINMAZ.

* BELGELERİN İSTENMİŞ OLMASI BURS ÇIKTIĞI ANLAMINI TAŞIMAMAKTADIR.

* KESİN SONUÇLAR 01 KASIM TARİHİNDE VAKFIMIZ SİTESİNDEN İLAN EDİLECEKTİR.

22.Aug.2019